ARDAHAN / MERKEZ - 23 Şubat İlkokulu

May

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerinden Emir Talha Recepoğlu Ankara'da düzenlenen 23 Nisan etkinliklerde çeşitli etkinliklere ilimizi temsilen katılımda bulundu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okulumuz 4/C ve 4/D Sınıflarımız Tarafından Heyecanla Kutlandı.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın kabulünün 103. yılı okulumuzda öğrencilerimiz yaptığı etkinliklerle kutlandı.

Mrt

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı Okulumuz 3/B ve3/C Sınıfları Tarafından Düzenlendi

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası,

Bilgi Yarışması,

Sinema Etkinliklerinden kareler

May

Okulumuzun 4-D Sınıf Öğretmeni Kasım AKÇAY ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Sararmış Yapraklar" adlı Şiir Dinletisi, okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. Birbirinden güzel şiirlerin seslendirildiği şiir dinletisi büyük beğeni topladı.