ARDAHAN / MERKEZ - 23 Şubat İlkokulu

23 Şubat İlkokulu

Kaptanpaşa Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soru ve sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
08.30-14.30
Yaya Yolu, Sehir içi Dolmuş, Hususi Araç